Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 9

Friday, November 06, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 9 | Konflik rumah tangga Adib dan Esya masih berterusan. Salina terus mengugut Adib akan beritahu Esya, isteri Adib kononnya Adib Curang. Padahal kecurangan itu telah dirancang oleh Salina sendiri.

Salina kerap hantar whatsapp pada Adib membuatkan Adib rasa tak senang duduk. Dah block pun masih mengganggu kehidupannya. Adib whatsapp Salina untuk berjumpa dengannya nak settlekan apa yang telah berlaku.

Kesian Esya dan Adib, baru berumahtangga dah ada yang mula mengacau. Bukan mudah kahwin di usia yang muda dalam masa yang sama dua dua tengah belajar. Apa yang akan jadi seterusnya?

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 9

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

7 comments

  1. Teringat student akak pernah kahwin sebelum habis diploma. Masa sambung degree ada anak kecik dah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga kawan kahwin masa dip, final sem jawab exam masa preggy. Hehe seronok tu dapat anak awal 😊

      Delete
  2. Besar cabarannya kahwin sambil menggalas tanggungjawab sebagai pelajar. Tapi cabaran itu boleh mematangkan fikiran dan tindakan dalam usia masih muda. Cepat belajar jadi dewasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak. Bergantung pada individu tu macamana nak uruskan dengan sebaiknya.

      Delete
  3. Kalau dalam realiti gini, memang tabah lah pasangan suami isteri tu.. huhu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.