Drama : Lelaki Lingkungan Cinta Episod 8

Thursday, November 05, 2020

Lelaki Lingkungan Cinta Episod 8 | Adib dan Esya selamat bernikah. Kini mereka berdua duduk bersama sebagai suami isteri. Adib mula bekerja dan terpaksa buat 2 kerja untuk menyara kehidupan mereka. 

Adib bekerja sebagai pelayan di restaurant dan buat part time jadi photographer. Esya pula menjual barangan pre-loved untuk cari duit lebih.

Semuanya baik-baik je dan tiba-tiba bermulalah konflik antara mereka suami isteri. Salina telah merancang untuk kenakan Adib untuk balas dendam. Dulu masa sekolah Adib selalu buli Salina dan ejek Salina gemuk.

Salina kononnya terserempak dengan Adib dan berpura pura sakit. Adib hantar Salina balik dan masa tu lah Salina menyuruh kawannya ambil gambar mereka berdua seperti bermesra.

Salina bercadang mengugut Adib dengan video tersebut jika Adib tak berikan Salina duit. Seterusnya..jeng jeng jeng

Tonton Online Lelaki Lingkungan Cinta Episod 8

Tonton Online Drama Lelaki Lingkungan Cinta

SENARAI PELAKON DRAMA LELAKI LINGKUNGAN CINTA

Naim Daniel sebagai Adib
Shasha Abedul sebagai Esya
Ismail Izzani sebagai Zambri
Shalma Eliana sebagai Salina
Cik B sebagai Maria
Imran Aqil sebagai Hardy
Aniq Suhair sebagai Arep
Aresya Rania sebagai Esya

PELAKON TAMBAHAN : Rozita Che Wan, Ruhainies, Syazuwan Hassan, Izzrin Irfan, Asha Merican, Aisar Khaled, Chemat Raja Lawak, Nazeera Sardi, Mas Anizan, Aresya Rania, Ummar Dzariff

Slot Lestary TV3, Pukul 9 malam setiap hari rabu hingga jumaat.

8 comments

  1. Wah.. kawen dah? X tgk dh ceta ni sejak tertengok hari tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..tak sangka cerita dia kahwin awal. selalu kalau kahwin cerita nak habis dah. hihi

      Delete
  2. Malam ni ada la episode seterusnya kan.

    ReplyDelete
  3. anak2 suka betul...geram ken atipu dan menipu!

    ReplyDelete
  4. Cik B..Cik B... tunggu Cik B jew heheee... sebab dia comel sangat!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.