Header Ads

Design Banner Catalog Tudung Delarosa


Selain ambil tempahan design, Fiza ambil juga tempahan untuk crop gambar. So, kalau nak tempah apa-apa yang berkaitan dengan design tu boleh tanya Fiza dulu. Kalau ada masa dan Fiza mampu nak buat, Fiza akan ambil tapi kalau request yang bukan-bukan yang Fiza tak mampu nak buat tu memang Fiza tak ambil.

Baru-baru ni dapat tempahan untuk banner catalog tudung delarosa. Dari gambar sekeping-sekeping, Fiza crop dan design jadi satu banner catalog untuk memudahkan customer tengok koleksi tudung yang ada. Bukan catalog proper la cuma teaser untuk perkenalkan koleksi tudung yang ada.


Lepas settle crop semua gambar baru Fiza design banner catalog. Design simple je letak nama pada setiap tudung dan background bunga-bunga. Size Fiza buat segiempat sama untuk upload kat instagram. Okay, siap untuk banner catalog tudung Delarosa.


Background Fiza buat 2 jenis background. So client boleh pilih antara dua. Nak promote koleksi tudung ni pun Fiza tak tahu instagram dan facebook tuan punya bisnes. Jadi, promote catalog je la ye. Berminat untuk dapatkan perkhidmatan crop gambar produk atau gambar-gambar lain, boleh terus contact Fiza ye melalui email : azhafizahmdnor@gmail.com ataupun contact di media sosial yang ada.

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.