Telefilem Line Puaka

Sunday, November 15, 2020

Satu lagi cerita seram, Telefilem 'Line Puaka' baru je ditayangkan pukul 9 malam tadi. Amacam, seram tak? Telefilem Line Puaka dilakonkan oleh Johan As'ari, Diana Daniella dan juga Kodi Rasheed. Ditayangkan di astro Citra dan Citra HD.

Telefilem ini diarahkan oleh Rahim Zali, bukan Rahim Razali. Nama lebih kurang sama tapi bukan dia. Tengok dari teaser telefilem dan poster nampak macam seram je cerita ni. Siapa dah tengok? 

Telefilem Line Puaka
kredit : google



Telefilem : Line Puaka
Waktu Siaran : 14 November 2020 (Sabtu), 9:00 malam
Siaran TV : Astri Citra 128 & Citra HD 108
Pengarah : Rahim Zali
Produksi : Suar Channel Sdn Bhd

Pelakon Telefilem Line Puaka (Astro Citra)

  • Johan As'ari
  • Kodi Rasheed
  • Diana Danielle
  • Laila Nasir
  • Zaidi Omar
  • Hasmir Azmi

Sinopsis Telefilem Line Puaka

Ikatan pertunangan Idham dan Watie terganggu apabila Idham mula berlaku curang dengan seorang gadis yang di kenalinya di laman sosial. Obses terhadap Maya membuatkan Idham benar-benar berusaha untuk mencarinya namun setelah diberikan lokasi Idham tiba di sebuah tanah perkuburan.


11 comments

  1. Tengok 2 minit pertama je, lepas tu tukor. Akak takut dik. Suami tak balik korje lagi. Takde kawan. Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sorang memang tak berani jugak nak tengok. Kang macam macam terfikir. nak tengok kena tengok siang :)

      Delete
  2. Kalau cerita da masuk tanak kubur ni yang suspen kan.

    ReplyDelete
  3. wow menarik ni mama suka tgk cite hantu

    ReplyDelete
  4. takde astruk..tapi boleh cari online streaming kan..nanti tengok kalo da ada keberanian..haha

    ReplyDelete
  5. Tengokkkk! Memula seram, tapi hujung2 tu x seram sgt.. hantunya cantikkk je. hihi..

    ReplyDelete
  6. Orait bakal masuk list untuk tengok ni..

    ReplyDelete
  7. Alahai belum tengok. Ada dalam YouTube, boleh tengok waktu siang.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.