Kisah Seram Hospital

Saturday, November 21, 2020

Kisah Seram Hospital. Siapa je yang tak seram bila dengar kisah seram ni. Tambah lagi kisah seram hospital yang macam-macam versi ada. Kalau kau orang peminat kisah seram hospital, mungkin suka dengan Telefilem Kisah Seram Hospital yang dah ditayangkan di Astro Citra & Citra HD.

Kisah Seram Hospital ditayangkan sejak 3 Oktober 2020 dilakonkan oleh Fattah Amin, Fatin Afeefa dan Shahrul Kamal. Pelakon hebat-hebat semuanya. Lama juga Fattah Amin dah tak berlakon ye.

Kisah Seram Hospital

Telefilem : Kisah Seram Hospital
Waktu Siaran : 3 Oktober 2020 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra & Citra HD
Penulis Skrip : Amalina Yusoff, Seri Dewi, Hafeez Amin
Pengarah : Feroz Kader

Pelakon Kisah Seram Hospital

Fattah Amin
Fatin Afeefa
Sharul Kamal
Deyana Desa

Sinopsis Kisah Seram Hospital

Adam mengalami kemalangan dan ditempatkan dalam sebuah wad. Perkenalan dengan Faizal membuatkan mereka berkongsi cerita seram yang pernah mereka dengar. Namun kehadiran Nurse Sarah mengubah persepsi Adam pada Hantu!

12 comments

  1. OOH., kene panggil Solo Ambush nih., ;p

    ReplyDelete
  2. haritu tgok , tak sangka fattah amin berlakon seram . not badlah

    ReplyDelete
  3. Tak berani tengok cerita seram sorang-sorang.

    ReplyDelete
  4. Pengalaman sebenar kat hospital pun memang seram

    ReplyDelete
  5. Teringat pergi rumah hantu di FUjikyu yang konsep haunted hospital memang seram bikin sakit jantung.
    Kak tengok citer hantu masa suami ada je hahaha...

    ReplyDelete
  6. tak suka layan cerita seram..sebab nanti sepanjang tengok citer asyik tutup muka je..hihi..

    ReplyDelete
  7. benda seram2 ni, kak pip tak tengok.
    haha.. sejenis penakut bila bab2 hantu ni.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.