Header Ads

Telefilem Sandiwara Biola Ayah (TV1)


Tonton Telefilem Sandiwara Biola Ayah bersiaran pada hari Sabtu, 28 Januari 2023 pukul 9:00 malam di slot Panggung RTM TV1. Telefilem Sandiwara Biola Ayah dibintangi pelakon Aqmal Daniel, Zahiril Adzim, Oktovia Manrose, Azrul Raja Lawak, Heryanto, Zila Bakarin, Ramasuntran dan ramai lagi.

Juga boleh tonton Telefilem Sandiwara Biola Ayah secara online live streaming menerusi portal RTM Klik atau aplikasi mobile RTM Klik.

TELEFILEM SANDIWARA BIOLA AYAH

Waktu Siaran : Sabtu, 28 Januari 2023, pukul 9:00 malam
Rangkaian : Panggung RTM TV1
Penulis skrip : Zh Emdee M Danial
Pengarah : Zh Emdee M Danial
Produksi : AllOut Pictures TV

telefilem sandiwara biola ayah tv1
Telemovie Sandiwara Biola Ayah

PELAKON TELEFILEM SANDIWARA BIOLA AYAH

Aqmal Daniel
Zahiril Adzim
Oktovia Manrose
Azrul Raja Lawak
Heryanto
Zila Bakarin
Ramasuntran

SINOPSIS TELEFILEM SANDIWARA BIOLA AYAH

Arwah isteri Azli mahu kedua-duanya terlibat dalam bidang seni. Anak mereka, Asmadi pandai bermain biola dan Asrul pula cekap memetik gitar, manakala Azli pandai menyanyi. Asmadi berasa malu dengan kerjaya Azli sebagai Pegawal Keselamatan dan bertekad mahu keluar dari rumah mencari kesenangan sendiri. 

Azli berkoban dengan menyara keperluan Asmadi untuk menjadi pemain biola terkenal. Setelah berjaya, Asmadi menjadi sombong. 

Apakah pengakhirannya? Saksikan Telefilem Sandiwara Biola Ayah di TV1.

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.