Header Ads

Starbucks Gold Pink Glittering Tumbler Yang Menarik Lalu Tertarik Membeli


Bulan lepas ada membeli tumbler Starbucks lagi tambah koleksi. Pantang nampak tumbler cantik sikit. Mulalah berhajat nak membeli. Mulanya nak beli holiday pink glitter stainless steel hydration bottle tapi merata cari tak jumpa. 

Hujung-hujung beli je gold pink glittering tumbler je lah. Itupun tinggal satu je tersidai dekat rak. Sebelum orang lain grab, baiklah kita grab dulu. Gold pink glittering tumbler ni antara koleksi holiday yang dikeluarkan awal bulan Disember 2022 haritu. 

Starbucks Gold Pink Glittering Tumbler

Saya lambat grab, melepaslah nak beli yang satu lagi tu. Dapat yang ni pun okaylah. Kalau yang cantik cepat je habis. Agaknya bila keluar ramai yang grab awal kot.

Suka dengan kemasan glittering gold dan pink. Penutupnya warna soft pink. 

Starbucks Gold Pink Glittering Tumbler

Dalam penutup tu ada lubang besar dan juga lubang kecil, macam penapis pun ye. Mudahlah kot kalau nak letak teh uncang ke kan. 

Starbucks Gold Pink Glittering Tumbler

Gold Pink Glittering Tumbler (12oz)

Holiday Your Way with fun and joyful collection this season!
- Double wall vacuum insulated tumbler
- Trusted leak proof lid
- Keeps beverages hot or cold up to 3 hours and 4 hours respectively
- Materials : stainless steel inner and outer body with Polypropylene (PP) lid
https://starbucks.com.my/merchandise.php

Bentuk tumbler yang mudah dan selesa dipegang. Tahan panas dan tahan sejuk yang agak lama. Berbaloilah beli bawa travel atau buat bekal air panas atau air sejuk ke kan. Design tumbler yang menarik dand exclusive.

8 comments:

  1. nice.....kalau yg memang minat tu, laju je grab kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah. Kalau nak buat koleksi mana yang menarik kena grab awal. Kalau tidak melepas.

      Delete
  2. Kak Fiza betul2 kolektor starbx lah Yaa ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘. Saya pun ada temen yg suka mengumpulkan tumbler strbx nih, tapi dia hanya fokus dengan tumbler2 di tiap negara, yg ada tulisan nama kota atau negaranya.

    Kemarin di US, saya banyak trima titipan utk beli tumbler strbx nih ๐Ÿคฃ. Rata2 nak yg ada nama state tercantum di bodynya..untunglah bisa lolos dari bea cukai saya bawa banyak tumbler tuh ๐Ÿคฃ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul mana yang berkenan je. Kalau travel, menarik juga kumpul koleksi starbucks negara² lain. Wahh travel ke US ke tu? Seronoklah! Mujur lepas bawa kan.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.