Header Ads

Beli Starbucks Tumbler And Mug Year Of The Rabbit Collection Awal-Awal


Bermula 3 Januari 2023, Starbucks keluarkan merchandise baru edisi Year Of The Rabbit Collection sempena Tahun Baru Cina. Aduh, kenapa cute sangat koleksi Year Of The Rabbit Collection ni. Comel-comel semuanya. Rambang mata kita wak nak pilih mana satu.

Berkenan betul dengan checker mug with rabbit handle yang comel lagi menawan hati ni. Dah chup nak beli mug. Ehhh..tumbler pun so cute lah. Nampak ada new shape dan new flip-up lid. Saya pilih new shape lah slim sikit, muat-muat letak tempat letak air dalam kereta. 
 
Starbucks Tumbler And Mug Year Of The Rabbit Collection

Siapa je tak berkenan tengok Checker Mug with Rabbit Handle Starbucks ni. Comel teruk!

Starbucks Tumbler And Mug Year Of The Rabbit Collection

Rabbit in Blanket Stainless Steel Slim Tumbler (16oz)
May the Year of the Rabbit showers you with prosperity and good luck!
- Double wall and vacuum insulated stainless steel tumbler
- Push-button leak-proof lid and lid is easily removed by twisting off
- Slim tumbler body to fit most of the cupholders
- Keep beverages hot and cold for up to 9 hours and 31 hours respectively
- Materials: Stainless steel body and PolyPropylene lid. BPA free

Starbucks Rabbit in Blanket Stainless Steel Slim Tumbler

Starbucks Rabbit in Blanket Stainless Steel Slim Tumbler

Checker Mug with Rabbit Handle (12oz)
May the Year of the Rabbit showers you with prosperity and good luck!
- Glossy finishing and embossed with checker pattern
- A cute rabbit shape handle in pink
- Lasered with Starbucks wordmark logo
- Materials: Ceramic - stoneware

Starbucks Checker Mug with Rabbit Handle

Selain pemegang mug berbentuk telinga arnab yang comel tu, mug tekstur petak-petak tenggelam timbul ni nampak exclusive dengan reka bentuk yang ringkas tapi menarik. 

Starbucks Checker Mug with Rabbit Handle

Bahagian dalam mug yang kosong tanpa apa-apa corak design. Kalau mug Emily In paris tu ada juga corak bunga dalam dia.

Starbucks Checker Mug with Rabbit Handle

Takde hal dalam dia kosong tanpa corak sebab dah letak air tak nampak dah pun. Dalam gambar warna ni nampak macam warna soft pink tapi in real macam warna soft pink dan warna soft purple pun ada. 

Selain warna ni, ada warna hot pink, merah terang dan warna teal. Semua Year Of The Rabbit Collection menarik dan comel-comel.

Starbucks Year Of The Rabbit Collection


14 comments:

  1. comei2 nya...kalau nak memang kumpul tu, sure rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete
  2. syu pon tertarik nak beli juga ni. comel sgt..

    ReplyDelete
  3. comel sangat2..klau Aini beli bawak balik rumah mesti berebut dengan Aisyah..

    ReplyDelete
  4. comelnyaaa.. sah2 la staff starbucks rembat dulu kalau kt penang ni. memang sold out

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.