Header Ads


Telefilem Nawfal Nak Raya

Nawfal Nak Raya, telefilem khas Aidilfitri bersiaran pada hari Ahad, 15 Mei 2022 jam 9:00 malam di Awesome TV dan tonton telefilem Nawfal Nak Raya online lain awesometv.my

Telefilem Nawfal Nak Raya Awesome TV

TELEFILEM NAWFAL NAK RAYA

Siaran TV : Awesome TV
Waktu siaran : Ahad, 15 Mei 2022, jam 9:00 malam
Idea Asal : Aloy Paradoks
Pengarah : Issey Fazlisham
Penulis Skrip : Aloy Paradoks
Produksi : Read Bean Production Sdn. Bhd.

PELAKON NAWFAL NAK RAYA

Nadiya Nisaa
Jay Nazif
Beto Kusyairy
Ain Sufiya
Fudail Dayyan
Duerra Mitilda
TJ Isa (Mat Kuda)

SINOPSIS NAWFAL NAK RAYA

Raya tahun ini Nawfal perlukan baju melayu baru kerana baju yang lama sudah dipakai beberapa kali and dah tak muat. Nawfal mengajak kawan baiknya Rosyam Nor untuk mengumpul duit demi menunaikan impiannya.

2 comments:

  1. Sejak jarang tengok tv ni, tak tau cerita-cerita terbaru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PKP je rajin tengok drama TV, tu pun online. Dah takde PKP jarang jugak tengok :) Mana yang sempat je

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.