Header Ads

Drama My Ofis


My Ofis, drama komedi lakonan Aeril Zafrel, Kahoe Hon, Nasz Sally, Alvin Wong dan ramai lagi. Drama My Ofis merupakan drama iQiyi dengan kerjasama syarikat produksi tempatan, Longhouse Films bersiaran pada 26 Mei 2022 di platform iQiyi.

Drama My Ofis iQiyi

DRAMA MY OFIS

Mula siaran : 26 Mei 2022
Pengarah : Jack You & Eden Wan
Produksi : Longhouse Films

PELAKON MY OFIS

Aeril Zafrel sebagai KS
Kahoe Hon sebagai Jasper
Nasz Sally sebagai Jessica
Alvin Wong sebagai Paul
Sherwyn Pang sebagai Lucy
Kryston Yang sebagai Skyler
Phraveen Arikiah sebagai Milo
Pearlly Chua
Sharifa Zhaharah Said Jan Aljeffri
Roana Bugo
Rezki Khirat

SINOPSIS MY OFIS

Mengisahkan cabaran seorang pelatih, Jasper, seorang anak muda yang bercita-cita menjadi bintang rock, namun terpaksa mengetepikan impian kemasyhuran kumpulan heavy metal-nya demi menjaga neneknya yang sudah berusia dengan memilih untuk menyertai dunia korporat.

Kemudian, Jasper berdepan situasi ‘huru-hara’ dan pelbagai cabaran di tempat kerja, krisis percintaan dan cabaran politik pejabat, sambil mendambakan kehidupan popular di atas pentas.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.