Header Ads

Telefilem Bukan Cinta Biasa


Bukan Cinta Biasa, telefilem ulang siar lakonan Rita Rudaini dan Hafidz Roshdi bersiaran pada hari Selasa 24 Mei 2022, jam 9.00 malam di slot Drama On 2 di TV2. Tonton telefilem Bukan Cinta Biasa secara online di rtmklik.rtm.gov.my.

telefilem bukan cinta biasa tv2 online

TELEFILEM BUKAN CINTA BIASA

Waktu siaran : Selasa, 24 Mei 2022, jam 9:00 malam
Siaran TV : Slot Drama On 2 di TV2
Penulis Skrip : Marr Mohamad
Pengarah : Chad Abd Rahman
Produksi : Zeel Production Sdn. Bhd.

PELAKON BUKAN CINTA BIASA

Rita Rudaini
Hafidz Roshdi
Trisha Oii
Kamliah Mad Dom
Aidit Noh
Jasper Supayah

SINOPSIS BUKAN CINTA BIASA

Telefilem Bukan Cinta Biasa mengisahkan tentang Rania yang merupakan seorang usahawan wanita dalam bidang tekstil yang memiliki segalanya. Kejayaan, kekayaan juga kecantikan.

Namun hidupnya sunyi kerana tidak mempunyai teman hidup. Dina, pembantu peribadinya mencadangkan Rania mencari pewaris. Mana mungkin Rania ada pewaris kalau dia enggan berkahwin?

Rania kemudian membuat tawaran kepada Hafiz, seorang pelajar yang ingin mencari pendapatan tambahan untuk menampung pengajian dan menyara neneknya di kampung. Hafiz ditawarkan untuk berkahwin dengan Rania bagi mendapatkan anak!

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.