Header Ads

Telefilem Hantu Karaoke


Hantu Karaoke, telefilem khas Aidilfitri lakonan Hazama dan Nabila Razali bersiaran pada hari Selasa, 3 Mei jam 2:00 petang di TV3. Tonton telefilem Hantu Karaoke online live streaming di tonton www.xtra.com.my/live-tv

Telefilem Hantu Karaoke TV3

HANTU KARAOKE

Waktu Siaran : Selasa, 3 Mei 2022, 2:00 petang
Siaran TV : TV3 | www.xtra.com.my/live-tv | cinema.tonton.com.my
Pengarah : Bade Haji Azmi
Produksi : Eleven Field Creative Sdn Bhd

PELAKON HANTU KARAOKE

Hazama sebagai Abu Bakar
Nabila Razali sebagai Cumi
Nazrief Nazri
Sharifah Shahora
Mak Jah
Nazeera Sardi
Adline Tsen
Kenji Sawahi
Erry Putra


SINOPSIS HANTU KARAOKE

Kisah komedi tentang Abu Bakar yang pergi ke pusat karaoke untuk melepaskan kesedihannya, bertemu dengan Cumi, seorang wanita yang berada di dalam bilik karaoke dan menyanyi bersamanya. 

Namun, Abu Bakar tidak mengetahui bahawa Cumi adalah wanita yang mati tercekik kacang semasa menyanyi di bilik karaoke dan dibuang ke dalam gaung oleh teman lelakinya. 

Abu Bakar terkejut menjadi takut dan cuba lari tetapi Cumi menahan dan merayu untuk membantu dia untuk menyempurnakan mayat Cumi.
2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.