Header Ads


Telefilem Villa Untuk Bella

Telefilem Villa Untuk Bella, telefilem istimewa raya lakonan Yuna Rahim dan Keith Foo bersiaran pada raya keempat, 5 Mei 2022 jam 2:00 petang di TV3.

Telefilem Villa Untuk Bella TV3

VILLA UNTUK BELLA

Waktu Siaran : Khamis, 5 Mei 2022, jam 2:00 petang
Siaran TV : TV3 | CH103
Penulis skrip : Azal Ezreen
Pengarah : Faizal Nadxaman
Produksi : GUAM Teamwork Sdn Bhd

PELAKON VILLA UNTUK BELLA

Keith Foo
Yuna Rahim
Farhan Asri
Yaakob Abd Aziz

SINOPSIS VILLA UNTUK BELLA

Mengisahkan seorang lelaki yang hidup dalam bayangan isterinya yang terbunuh suatu ketika dahulu akibat cemburu sendiri. Hanif berkahwin dengan Bella dan merupakan seorang suami yang penyayang.

2 comments:

  1. Dah tak ada, tak guna nak menyesal.. cemburu kalau keterlaluan memang bahaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu, nak menyesal pun tak guna dah. In reality, ada jugak terjadi macam ni.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.