Header Ads

Telefilem Cikgu Nerd


Cikgu Nerd, telefilem khas raya lakonan Zoey Rahman dan Puteri Sarah Liyana bersiaran pada 16 Mei 2022, jam 9:30 malam di slot Kuasa 3 Malam di TV9. Tonton telefilem Cikgu Nerd secara online live streaming di tonton www.xtra.com.my/live-tv. 

Telefilem Cikgu Nerd TV9

TELEFILEM CIKGU NERD

Waktu siaran : 16 Mei 2022, jam 9.30 malam
Siaran TV : Kuasa 3 Malam TV9
Idea Asal : Azura Zamri
Pengarah : Shuhaimi Zulkefli
Penulis Skrip : Azura Zamri, MF Kencana
Produksi : Jaja Ishak Channel Sdn. Bhd

PELAKON CIKGU NERD

Zoey Rahman sebagai Cikgu Badrul
Puteri Sarah Liyana sebagai Ustazah Hanum
Amin Haridz sebagai Asyraf
Rara sebagai Shafika
Ilya Buang
Firas Danial
Megat Syamim

SINOPSIS CIKGU NERD

Al-kisah seorang guru yang menjadi tumpuan di sekolah kerana gayanya yang terlalu nerd sering mencuit hati kalangan pelajar. Putus asa bukan pilihan Ben, dia tetap sedaya upaya membuktikan tanggapan guru-guru lain terhadap pelajar di kelasnya adalah salah. Ternyata, usaha Ben banyak mengubah prestasi mereka yang sebelumnya tercorot dan dipandang rendah.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.