Header Ads


Telefilem Raya Talak Satu

Raya Talak Satu, telefilem istimewa Aidilfitri lakonan Shukri Yahaya dan Emma Maembong bersiaran pada raya ketiga, 4 Mei 2022, jam 10:00 pagi di Astro Ria. 

Telefilem Raya Talak Satu Astro Ria

TELEFILEM RAYA TALAK SATU

Waktu siaran : 4 Mei 2022, jam 10:00 pagi
Siaran TV : Astro Ria 104
Penulis skrip : Rehal Nuharis
Pengarah : Shukri Yahaya
Penerbit : Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad
Produksi : Se7en Production Film Sdn Bhd

PELAKON RAYA TALAK SATU

Emma Maembong sebagai Rianna
Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad
Shukri Yahaya
Alicia Amin
Marisa Yasmin
Jasmin Hamid
Natashaelyzza
The Gadys

SINOPSIS RAYA TALAK SATU

Disebabkan Danni dikecewakan Azura, Dato’ Nora mahu Danni berkahwin dengan Rianna, anak pembantunya. Danni tak boleh menolak, Rianna pula setuju sebabnya memang sukakan Danni dalam diam. Namun perkahwinan tak lama. Rianna diceraikan sebelum ramadan. 

Tetapi Dato’ Nora tak sabar nak sambut syawal dengan menantunya. Terpaksalah Danni dan Rianna berlakon masih pasangan suami isteri sehinggalah akhirnya terbongkar di pagi raya rupanya ini raya talak satu mereka.


10 comments:

  1. Aduh..Lain macam tajuk cerita.. Raya-raya pun kena talak, kesiannya.. Double sedih..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Fizah sekeluarga. Maaf zahir batin.
    Banyak tayangan menarik ye Fizah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.
      Ye, raya banyak cerita menarik tapi tak sempat nak tengok. huhu...

      Delete
  3. ni telefilem pertama arahan chanaz ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengarah Syukri Yahaya seperti yang ada dalam entry :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kalau ada ulangan bolehlah tengok nanti. Rasa kat YT ada kot.

      Delete
  5. Aduh.. dah jatuh talak kenapa tak terus terang je..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.