Telefilem 'Cerai' Lakonan Syafiq Kyle, Siti Khadijah, Emelda Rosmila dan Adlin Aman Ramlie

Saturday, November 14, 2020

Cerai atau pembubaran perkahwinan semakin meningkat, Dalam temubual bicara rancangan Wanita Hari Ini (WHI) mengatakan 11 pasangan Islam bercerai setiap jam. 
نعوذ بالله من ذلك

Minggu lepas ada satu telefilem yang bertajuk 'CERAI' ditayangkan pada 7 November 2020 (Sabtu) 9 malam di Astro Citra dan Citra HD.

Lakonan pelakon hebat Syafiq Kyle dan Siti Khadijah Halim, pelakon baru yang semakin menyerlah bakatnya. Emelda Rosmila dan Adlin Aman Ramlie digandingkan bersama dalam telefilem cerai ni.

Boleh layan cerita ni untuk ambil pengajaran dimana kisahnya  menceritakan 2 pasangan yang baru berkahwin dan dah lama berkahwin. Perhubungan mereka berubah bila berdepan dengan fasa PKP macam sekarang ni.

Jadilah bolehlah layan dan jadikan pengajaran mana yang patut tu okay. 

Telefilem 'Cerai' Lakonan Syafiq Kyle, Siti Khadijah, Emelda Rosmila dan Adlin Aman Ramlie
Kredit : Ariff Zulkarnain


Telefilem : Cerai
Waktu Siaran : 7 November 2020 (Ahad), 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra & Citra HD
Pengarah : Ariff Zulkarnain
Penerbit : Heritage Movies Sdn Bhd

Pelakon Telefilem Cerai

Syafiq Kyle
Siti Khadijah Halim
Emelda Rosmila
Adlin Aman Ramlie
Aloy Paradoks

Tonton Online Telefilem 'Cerai' Astro Citra


Sinopsis Telefilem Cerai

Kisah 2 pasangan yang telah berkahwin yang memiliki kebahagian dan kedukaan masing. Mampukah kebahagiaan berbelas tahun kekal bahagia dan perkahwinan yang baru setahun jagung yang goyah kembali bahagia apabila berdepan fasa PKP.

19 comments

  1. Pedoman untuk yang sudah berkahwin.

    ReplyDelete
  2. Ada tertengok sekejap cerita ni minggu lepas pastu tak faham sebab dah nak abis kan? Hehehe.. rupanya ni sinopsisnya

    ReplyDelete
  3. tak tengok lagi.. nanti lah tengok. huhu...

    ReplyDelete
  4. nampak macam menarik juga tapi takde channel ni, kena cari kat tempat lain untuk tengok..hehe

    ReplyDelete
  5. Scarynya statistik cerai tu. Tak tengok lari cerita ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah realitinya.
      Boleh tonton dalam entry saya dah kongsikan full telefilem.

      Delete
  6. Suka juga tonton lakonan Adlin Aman Ramlie anak Mak Mah ni. Kalau berlakon watak orang angkuh memang ngam betullah bagi dia.

    ReplyDelete
  7. untung sgt pasang astro..mcm2 cite boleh tonton..nnt boleh tgk nmpak menarik plot dia..

    ReplyDelete
  8. untung sgt pasang astro..mcm2 cite boleh tonton..nnt boleh tgk nmpak menarik plot dia..

    ReplyDelete
  9. cerita yg ikut arus semasa.. bagu juga ni

    ReplyDelete
  10. haa yang ni boleh tengok siang2...ok nak tengok jap kat sini, nanti baru sambung BW

    ReplyDelete
  11. done tgk telefilem ni.
    at first mcm boring.
    sebab dok tgk satu pasangan ada problem, another one, sibuk dgn YouTube.
    proceed jugak tgk. then, sampai la abis.
    terbalik kot plak, yg problem tadi yg ok :)
    hmmmmm sape la hanadelicious tu kan :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  12. Boleh masuk list cerita patut tonton nih..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.