Header Ads

Filem Imaginur Di Pawagam 23 Februari 2023


Tonton Filem Imaginur, sebuah filem fiksyen Sains lakonan Beto Kusyairy dan Diana Daniella di pawagam seluruh Malaysia bermula pada 23 Februari 2023.

Filem Imaginur merupakan antara filem yang dinantikan tahun 2023 yang pernah ditayangkan di New York Asian Film Festival pada 23 Julai 2022 lalu.

FILEM IMAGINUR (2023)

Tarikh tayangan : 23 February 2023
Pengarah : Nik Amir Mustapha
Cerita asal : Redza Minhat
Penulis skrip : Redza Minhat, Nik Amir Mustapha
Produksi : Lumatic Films
Genre : Fiksyen Sains

filem imaginur di pawagam 23 februari 2023

PELAKON FILEM IMAGINUR

Beto Kusyairy sebagai Zuhal
Diana Danielle sebagai Nur
Nadiya Nissa
Afdlin Shauki
Fatimah Abu Bakar
Meor Hashim Manap
Dato’ Rahim Razali
Anas Ridzuan
Takahara Suiko

SINOPSIS FILEM IMAGINUR

Mengisahkan tentang seorang lelaki yang berdepan pelbagai kejadian pelik apabila menggunakan khidmat hipnosis. Kehidupan Zuhal (Beto Kusyairy) menjadi kacau bilau apabila masa lepas dan masa depan bercampur-baur.
 
Ditambah lagi dengan kehadiran perempuan misteri bernama Nur (Diana Danielle) membuatkan dia tidak tahu yang mana satu realiti dan fantasi.

LAGU TEMA (OST) FILEM IMAGINUR

Lagu : Cagaran mimpi
Penyanyi : Bayangan2u

2 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.