Header Ads

Hadiah Dari Blogger Anies


Encik suami masuk rumah bawa sebungkus kiriman pos laju. Eh, bungkusan apa pula. Kita tak ada pun shopping apa-apa. Pengirimnya dari Anies. Oh, baru teringat blogger Anies ada minta alamat. Kita pun lupa!

Buka-buka, banyak betul hadiah kiriman dari Anies. Seorang Anies ni mesti bagi macam-macam hadiah. Jarang tak penuh hadiahnya. Ini dah kali keberapa entah terima hadiah dari Anies. Hadiah untuk top komentator kan Anies?

Hadiah Dari Blogger Anies

Terima kasih Anies untuk kiriman hadiahnya. Hadiah sourvenir dari jauh ni. Jenis suka travel memang wajib beli fridge magnet. Fridge magnet dari Singapore dan Egypt. Jauh tu!

Buku nota pun comel je little mermaid dan correction tape warna pink, warna favourite saya. Terima kasih blogger Anies, tahu-tahu je pilih warna pink kan.



14 comments:

  1. Wah..cantik dan comel semuanya!
    Tahniah Fiza ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  2. Tahniah Fizah. Cantik-cantik hadiahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Terima kasih Kak Amie. Cantik dan comel :)

      Delete
  3. tahniah fiza! anies memang full of surprise

    ReplyDelete
  4. Tadi saya kira hadiah GA kak Anies yang Tumbler itu kak ๐Ÿ˜„. Btw, baguuus baguus isinya. Terutama aneka magnet itu ๐Ÿ‘.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..bukan. Tak dapat travel, dapat FM dari oversea pun jadilah :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.