Header Ads

Drama Isteri Halal (Astro Ria)


Tonton Drama Isteri Halal, drama terbaru di Slot Tiara Astro Ria dibarisi pelakon Uqasha Senrose, Nazim Othman, Isyariana, Aidit Noh dan ramai lagi. Drama Isteri Halal 60 episod ini merupakan drama arahan Uchee Fukada terbitan Radius One. 

Isteri Halal episod 1 mula bersiaran pada 27 Februari 2023 setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 6:00 petang di Slot Tiara Astro Ria. Drama Isteri Halal merupakan drama adaptasi drama siri telenovela Filipina ' The Legal Wife '. Slot Tiara yang dahulunya di Astro Prima telah beralih di Astro Ria.

DRAMA ISTERI HALAL

Jumlah episod : 60
Mula siaran : 27 Februari 2023
Waktu siaran : Isnin-Jumaat, pukul 6:00 petang
Siaran TV : Slot Tiara Astro Ria (CH104)
Penulis skrip : Suzanna Zaily Zin, Shaza Talib, Pahzai Al-Khaired
Pengarah : Uchee Fukada
Produksi : Radius One Sdn. Bhd.

drama isteri halal astro ria online

PELAKON DRAMA ISTERI HALAL

Isyariana sebagai Adellia
Aidit Noh sebagai Zayn
Uqasha Senrose sebagai Eyra
Nazim Othman sebagai Daniel
Sharmaine Farouk sebagai Suraya
Sahronizam Noor sebagai Aziz
Qazem Nor sebagai Arif
Shahidan Izwan sebagai Aqil
Nazzaty Rusli sebagai Juliza
Aishah Atan sebagai Kak Pah
Isaac Iman sebagai Adrian
Zarif Ghaz sebagai Zahir
Elly Suhaili sebagai Fauziah
Rasya Dean sebagai Thalia
Amylea sebagai Noor
Amirul Asyhwad sebagai Nabil
Faizul Syaharin sebagai Ridwan

SINOPSIS DRAMA ISTERI HALAL

Kisah tentang percintaan Adellea dengan Zayn yang ditentang oleh ibu bapa kerana jejaka itu merupakan seorang yang miskin dan tidak mempunyai sebarang status sosial. Namun atas dasar cinta, Adellea sanggup meninggalkan kemewahan hidupnya dan mengkhianati pilihan keluarga untuk berkahwin dengan Zayn.

Segalanya mula berubah apabila bapanya, Tuan Aziz jatuh sakit dan memerlukan perhatian. Nekad untuk menebus kesalahannya, Adellea kembali ke pangkuan keluarga bersama suaminya. Bagaimanapun perkahwinan Adellea tidak sebahagia disangka kerana pembohongan yang dilakukan oleh suami dan juga sahabat baiknya, Eyra.

Situasi menjadi lebih tegang dengan kehadiran Daniel yang ingin membalas dendam atas perbuatan Adellea terhadapnya.

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.