Starbucks Snowflake Gradient Tumbler Pink

Siapa suruh comel sangat. Kan dah terbeli Starbucks snowflake gradient tumbler. Warna pink kegemaran pula tu. Starbucks snowflake gradient tumbler ni dalam Starbucks 2023 Exclusive Collection yang baru keluar pertengahan Bulan Januari 2023.

Dalam banyak-banyak koleksi, terberkenan Starbucks tumbler transparent pink gradient yang mahal comel. Itu dari pandangan mata saya lah. Asyik beli tumbler untuk air panas je. Kali ni beli untuk air sejuk lah pula. Boleh juga buat bekal kalau kemana-mana. 

starbucks snowflake gradient tumbler pink

Snowflake Gradient Tumbler (12oz)

A must-have collection in year 2023.
- Double wall and insulated tumbler with sophisticated snowflake design and dotted decoration
- Translucent golden stainless steel badge with Starbucks wordmark logo
- Trusted flip lid for spill resistant functionality
- Materials: SAN body and PolyPropylene lid

Suka jenis penutup macam ni. Dia flip 180° mudah untuk minum. 

starbucks snowflake gradient tumbler pink

Glitter tu yang buat nampak menarik kan? Bertambah satu lagi koleksi pink purple. 

starbucks snowflake gradient tumbler pink

Bermula 1 Februari 2023 koleksi butter, Starbucks X Auntie Anne's Malaysia. Semua serba kuning dengan imej butter dan pretzel. Siapa suka butter BTS dan warna kuning tu, bolehlah buat tambah koleksi.

8 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri.
Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan.
Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan.
Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum. Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال