Header Ads

Drama Serpihan Sayang (TV3)


Tonton Drama Serpihan Sayang bersiaran bermula pada hari Rabu, 22 Februari 2023 pukul 10:00 malam di Slot Samarinda TV3. Serpihan Sayang, sebuah drama bersiri genre psycho thriller lakonan Fasha Sandha, Elisya Sandha, Aeril Zafrel,  Shahz Jaszle dan ramai lagi.

Juga boleh tonton Drama Serpihan Sayang secara online menerusi portal tonton, xtra atau menerusi platform penstriman iQiYi.

DRAMA SERPIHAN SAYANG

Mula siaran : 22 Februari 2023
Waktu Siaran : Isnin-Khamis, pukul 10:00 malam
Siaran TV : Slot Samarinda TV3, tonton, xtra, iQiYi
Penulis skrip : Amor Rizan & Saiqa Askari
Pengarah : Amor Rizan
Produksi : Padi Pictures Sdn. Bhd.

iQiYi
VIP : Strim 1 jam selepas siaran TV
Percuma : 48 jam kemudian

tonton drama serpihan sayang tv3 online

PELAKON DRAMA SERPIHAN SAYANG

Fasha Sandha sebagai Nadia
Shahz Jaszle sebagai Syakir
Elisya Sandha sebagai Alisa
Ameerul Asyraf sebagai Malik
Tallisya sebagai Nina
Aeril Zafrel
Zarina Zainoordin
Amirul Asyhwad
Nick Syaf
Auni Zahra
Syed Irfan

SINOPSIS DRAMA SERPIHAN SAYANG

Kisah hidup Nadia yang menghidap penyakit postpartum psikosis setelah kehilangan anak dalam kandungan akibat kemalangan. Namun, dengan rawatan dan terapi yang rapi, Nadia mampu menjalani kehidupan seperti biasa.

Kehidupan di rumah Nadia dan suaminya, Syakir, disertai Alisya. Namun, kehadiran Imran yang merupakan abang kandung kepada Syakir yang telah lama terpisah, menjadi titik di mana situasi mulai berubah.Imran bijak mengatur langkah untuk mempengaruhi Syakir agar dia dapat tinggal bersama-sama. 

Sejak Imran mula menetap di rumah tersebut, pelbagai kejadian aneh berlaku. Penyakit postpartum psikosis yang dihidapi Nadia juga menjadi semakin parah.

Tonton kesudahan drama Serpihan Sayang di TV3, tonton, xtra dan iQiYi.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.