Header Ads

Telefilem Misi Adeera (TV1)


Tonton Telefilem Misi Adeera lakonan Zara Zya, Mia Deen, Haleeda Mazlin, Hasnul Rahmat, Ummi Nazeera, Izzue Islam dan ramai lagi. Misi Adeera bersiaran pada hari Sabtu, 4 Februari 2023 pukul 9:00 malam di Slot Panggung RTM TV1.

Juga boleh tonton Telefilem Misi Adeera secara online menerusi portal RTM Klik atau aplikasi RTM Klik.

TELEFILEM MISI ADEERA

Waktu Siaran : Sabtu, 4 Februari 2023, pukul 9:00 malam
Siaran TV : Slot Panggung RTM TV1 
Produksi : Fulus Pictures Sdn. Bhd.

telefilem misi adeera full movie tv1

PELAKON TELEFILEM MISI ADEERA

Zara Zya
Mia Deen
Haleeda Mazlin
Hasnul Rahmat
Ummi Nazeera
Izzue Islam

SINOPSIS TELEFILEM MISI ADEERA

Kisah Adeera yang merupakan anak angkat dan mempunyai seorang kakak angkat bernama Maya. Maya sgt cemburu melihat layanan ibu bapanya terhadap Adeera. Maya merasakan dirinya disisihkan olh keluarga sendiri. Adeera menghidap Kanser Neuroblastoma dan dia cuba utk membantu bisnes jualan tudung kakaknya, Maya dan ingin membuat Maya gembira. Maya sedih dan terharu. Maya meminta maaf dengan Adeera. Hubungan mereka pulih selepas itu.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.