Header Ads

Telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu (TV1)


Telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu, telemovie terbaru di Slot Panggung RTM TV1 bersiaran pada hari Sabtu, 18 Februari 2023 pukul 9:00 malam. Telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu menampilkan pelakon dan juga penyanyi Amelina dan juga Che Kem sebagai watak utama. 

Selain itu, telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu turut dibintangi pelakon Ku Faridah, Sahee Shamsuddin, Mimi Ernida, Zarina Zainuddin, Azzahra Ahmad dan Fauzuly D’Boy.

Untuk pilihan yang lebih fleksibel, boleh tonton Telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu secara online menerusi portal RTM Klik atau aplikasi RTM Klik.

TELEFILEM AKAD IBU SEJADAH RINDU

Waktu siaran : Sabtu, 18 Februari 2023, pukul 9:00 malam
Siaran TV : Slot Panggung RTM TV1, RTM Klik

telefilem akad ibu sejadah ibu full movie tv1 online
Telefilem Akad Ibu Sejadah Rindu lakonan Amelina

PELAKON TELEFILEM AKAD IBU SEJADAH RINDU

Amelina
Che Kem
Ku Faridah
Sahee Shamsuddin
Mimi Ernida
Zarina Zainuddin
Azzahra Ahmad
Fauzuly D’Boy

SINOPSIS TELEFILEM AKAD IBU SEJADAH RINDU

Kisahnya tentang watak Sofia dipenjara 15 tahun atas tuduhan membunuh Samad. Sepanjang Sofia dipenjara, suaminya Taufik mengalami kemurungan. Taufik dan anak-anaknya, Danial dan Diana di jaga oleh mentuanya Puan Kalsum. Puan Kalsum tidak suka Sofia kerana tidak sedarjat dengannya. Selepas keluar penjara, Sofia mencari suami dan anak-anaknya tetapi tidak berjaya. 

Berjayakah Sofia mencari suami dan anak-anaknya?

4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.