Ranking Alexa azhafizah.com June 2015

Tuesday, June 30, 2015

Ranking Alexa azhafizah.com June 2015 mencapai perubahan yang meningkat dari bulan May lepas. Nampak tak warna hijau tu maksudnya ada peningkatan di situ. (*betulkan kalau fiza silap faham). Alhamdulillah berjaya meningkatkan prestasi blog.

Tapi yang tak bestnya bila angka tu susah sangat nak mengecil untuk dapat rank yang terbaik. Usaha, usaha dan terus usaha. Itulah yang termampu untuk dibuat.

ranking-alexa-azhafizahcom-june-2015

Apapun puas hati sebab boleh konsisten update blog setiap hari. Yang penting yakin dan usaha. InshaAllah ada hasilnya nanti.

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

Check rank Blog >>www.alexa.com

17 comments

  1. he he, usaha dan usaha dan usaha,

    caiyook2 ! rmai giler blogger kan, huhu....

    ReplyDelete
  2. perghh kencang2 :D xpe untuk orang yang rajin, inilah habuannya. Lainla macam afzal.. kelaut hahaha

    ReplyDelete
  3. teruskan lahi usaha..insya allah..akan terus lebih baik dari hari ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah Fiza, nampaknya semakin baik kedudukan dalam ranking alexa sekarang nie.. :)

    ReplyDelete
  5. Saya tag Fiza di sini http://yangbaik.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah fizah, teruskan berusaha yer...

    ReplyDelete
  7. tahniah fiza :)
    bangga fiza dapat majukn tingkatkn prestasi blgo fiza..

    shida doakn yg terbaik utk blog fiza..:)
    blog shida tah kmana..hahaa..tgk polish balik hehee

    ReplyDelete
  8. Teruskan update blog secara konsisten..semoga rank blog fiza semakin mengecik

    ReplyDelete
  9. lama tak check la fiza..tak sempat..heheh..

    ReplyDelete
  10. susah nak maintain rank alexa ni kan? keep it up

    ReplyDelete
  11. tak pernah check pun.. kalau check mesti jauh ke blkg..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.