Mini Popia Ikan Bilis Sedap

Thursday, June 04, 2015

Mini popia Ikan bilis sedap ni sesuai sangat buat kuih raya nanti. Ataupun boleh jadikan kudapan kat rumah kalau bukan raya pun. Ramai dah mencuba mini popia ikan bilis yang sedap ni. Yang jauh yang dekat pun boleh dapatkannya. Yang penting mini popia ni bukan ready madeye. Bila ade tempahan baru akan dibuat. Sebab tu sedap bagai di kata. Fresh from oven gitu.

Bila baru buat macam tu takde lah makanan cepat rosak kalau nak simpan sampai raya nanti kan. Tapi pastikan buat tempahan awal sebelum raya dah nak dekat nanti. Takut tempahan tak diterima lagi dah. Untuk yang jauh nak buat tempahan, packaging akan dibalut dengan menggunakan bubble wrap untuk double protection dari rosak. Untuk yang dekat boleh ambil by hand je.

mini-popia-ikan-bilis-sedap

Apakata mereka tentang mini popia ikan bilis ni? Mestilah sedap sampai repeat order tau.
mini-popia-ikan-bilis-sedap

mini-popia-ikan-bilis-sedap

Selain mini popia ikan bilis, Tempahan kuih siput juga ada.
Kuih Siput

Harga berpatutan sesuai dengan kualiti, kuantiti dan kesedapan kuih yang dibuat. Memang tak kan rugi order ni. Kuih yang dibuat dengan penuh kasih sayang oleh blogger Nurul Yui. Memang setiap tahun bukak order ni. Bukan raya pun boleh order. Takdelah kempunan nak makan bila terasa nak makan tu kan ^__^

Mini Popia Ikan Bilis
250 gram RM 14
500 gram RM 24
( penutup merah untuk cod, bekas putih untuk postage )

Kuih Siput
1 balang RM 12
Postage disediakan
Untuk postage akan guna bekas plastik putih

Cara order
SMS/Whatsapp 019-2331810

Cepat order untuk rasai keenakannya
InshaAllah sedap dan puas hati!

Nurul Yui salah seorang sponsor untuk Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com . Jangan lupa like dan follow Nurul Yui ye.

14 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.