Festival Floria Diraja Putrajaya 2015

Tuesday, June 02, 2015

Perbadanan Putrajaya dengan kerjasama Kementerian Wilayah Persekutuan telah menganjurkan Festival Bunga dan Taman Diraja Putrajaya atau Floria Diraja Putrajaya 2015 untuk kali yang ke 8 bermula pada 30 Mei sehingga 7 Jun 2015.
festival-floria-diraja-putrajaya-2015
Sumber dari facebook Perbadanan Putrajaya
Weekend lepas tak berkesempatan nak pergi minggu depan nak balik kampung pulak, bila masanya nak pergi? Tapi harap harap berpeluang pergi weekdays sebab festival ni berlansung sampai malam. Ini jadual Pesta Bunga Dan Taman Diraja Putrajaya 2015
Tarikh: 30 Mei 2015 sehingga 7 Jun 2015
Masa: 8.00 pagi hingga 11.00 malam (Isnin- Ahad)
Lokasi: Anjung Floria, Presint 4, Putrajaya
Aktivi: Alami suasana hiasan berkonsepkan Taman Bunga Diraja
Pembelian Tiket: Kaunter tiket atau pas kemasukan dibuka bermula pada 28 Mei 2015
Harga Tiket: Kanak-kanak RM1, Dewasa RM5, Pelancong Asing RM10
Best jugak ada Festival Floria Diraja Putrajaya 2015 ni, bolehlah bawak family dan kawan² datang sini untuk melihat keindahan flora dan fauna. Peminat bunga jangan lepaskan peluang datang sini ye. Fiza tengok ramai blogger dah datang sini. Waahhh ini boleh mendatangkan kecemburuan terlampau ni. Nak pergi nak pergi!!!

Harap berkesempatan sebab tak pernah pergi lansung sebelum ni pun. =___='

13 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.