Baju Raya Cantik dan Murah

Monday, June 08, 2015

Nak cari baju raya cantik, murah, berkualiti dan semestinya lebih berbaloi? Dah tentu lah kita kena fikir semua tu untuk lebih jimat sebab banyak lagi nak kena menggunakan duit kan. Tak perlu nak berhabis sakan untuk bajet baju raya je. Yang penting mesti nampak cantik, unik dan bergaya di hari raya tu. Mesti nak nampak lain dari yang lain.

Percaya tak kalau Fiza kata dalam bajet² pun kita boleh dapatkan baju yang cantik dan berkualiti dengan harga murah. Dah tentu boleh!

Ini antara baju raya yang menjadi trend sekarang ni. Boleh pilih mana berkenan dan setiap satunya mempunyai pilihan warna yang lain.  Sure rambang mata nak pilih punya kan.

Suka dengan warna baju ni. Warna yang rare.

baju-raya-cantik-dan-murah


Style ni pun nampak cantik dan berwarna warni. Tak perlu risau nak padankan dengan tudung warna apa pun boleh.
baju-raya-cantik-dan-murah

Kurung ala ala kimono pun menarik juga ni.

baju-raya-cantik-dan-murah

Yang ini memang raya sakan. Bergemerlapan tau pakai baju ni. Penuh dengan labuci lip lap lip lap dari jauh dah silau :p

baju-raya-cantik-dan-murah

 Ini pulak nampak style sangat berlayer² baju dia.
baju-raya-cantik-dan-murah

Ini pulak boleh dikatakan kurung moden. Cantik tambahan lace kat lengan dengan bawah baju tu.

baju-raya-cantik-dan-murah

Selain baju kurung, ade juga dress/ jubah terkini yang cantik cantik.baju-raya-cantik-dan-murah

Eh, bukan untuk mak mak kakak kakak je ade tau, untuk si kecil pun ada. Siap ada sedondon lagi. Memudahkan kerja mak mak nak beli baju anak sekali kan.

Dah habis cuci mata? Kalau tak puas lagi boleh terjah dan terus beli. Kalau habis nanti menyesal pulak.

Instagram : instagram.com/senyum2

Banyak lagi baju baju yang cantik dan menarik. Harga berpatutan dan of course mampu milik. Boleh follow instagram dan blog terus. Yang join Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com jangan lupa follow ig dan blog sponsor ni ye.

20 comments

  1. puasa hampir menjelang.. banyak tawaran murah untuk baju raya laa..

    ReplyDelete
  2. Lawa-lawa.. Rambang mata nengoknya..

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi sini.Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  4. cantik2 nya baju.. skrg ni akak kena carik bj yg nursing friendly hehe...

    ReplyDelete
  5. singgah pagi
    sory hr nie x de mood nak BW, demam x baik lagi ..
    office sejuk beku... hehe

    ReplyDelete
  6. cantik2 dan menarik baju dia jual..

    ReplyDelete
  7. ehh kenapa cantik sangat baju2 tu.. nanti nak gi tengoklah

    ReplyDelete
  8. Rambang mata i tgk di baju2 ni dipos dalam blog ni, hahhaa ~
    tQ ! nice ~ nice ~ jemput ye singgahh..semua orang..hehehe~

    salam perkenalan bloggerrrr :)

    ReplyDelete
  9. Jom jom pergi beli hehhee..nampak menarik dan cantik design yang diketengahkan

    ReplyDelete
  10. raya tahun ni tak boleh pakai cantik2 la...

    ReplyDelete
  11. Salam dik,
    Berminat dgn baju2 raya tu...akak xde ig camne Nak contact?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.