Cara Dapatkan Jualan Kencang Dengan Pemasaran Produk Jualan di Instagram

Monday, June 08, 2015

Cara Dapatkan Jualan Kencang Dengan Pemasaran Produk Jualan di Instagram | Kini, Instagram adalah salah satu platform yang sangat membantu dalam memasarkan sesuatu produk dan jualan. Ini disebabkan persaingan sangat kurang di instagram berbanding platform yang lain. Dengan itu, ia dapat membuatkan perniagaan  melonjak naik dengan cepat.

Instagram merupakan satu-satunya media sosial yang mempunyai kuasa 'engagement' yang tinggi dan trafik percuma yang terbaik setakat ini. Oleh sebab itu, JomInsta telah diwujudkan sebagai panduan lengkap untuk usahawan berniaga di Instagram mengikut trend semasa.

cara-dapatkan-jualan-kencang-dengan-instagram

Jika anda salah satu peniaga yang menghadapi masalah seperti ini :

Kecewa Tiada Pelanggan
Dah banyak kali post produk kat Instagram, tapi tiada seorang pun kisah, tiada seorang pun beli...erghh!

Modal Ciput
Tak cukup modal nak buat iklan. Dah abis banyak kat FB Ads, tapi masih lagi rugi..dah fedup ngan FB Ads...hmm

Overload
Haih...banyak sangat belajar sampai tak tau yang mana satu yang betul dan boleh ikut. Dah belajar FB Ads,Google Ads, tapi masih tak reti-reti..

Penat & Masa Terhad
Masa tak cukup nak buat iklan. Nak ambil order lagi, nak bungkus lagi, nak pos lagi..pastu bila nak promot?

Jangan berlengah lagi untuk dapatkan JomInsta khas untuk para usahawan melipat ganda lagi pemasaran produk jualan di Instagram dengan tutorial langkah demi langkah bersama dengan formula teknik  dan strategi yang terbukti berkesan! JomInsta ini bakal memberi banyak faedah kepada usahawan-usahawan online mahupun offline.

Tak tahu guna instagram, tak pandai? Jangan risau, JomInsta akan bantu anda sehingga berjaya dengan syarat kenalah ikut step yang diajar tu. Jangan tunggu lagi, jom dapatkan satu JomInsta [ Klik banner bawah ni]


9 comments

  1. mcm mne yg instagram tu..boleh bukak 3 IG dlm satu masa? nk kena donlod apps ape ea... ..

    tahu dop? hehehe~

    ReplyDelete
  2. oo.. thanks sis ada perkongsian...
    boleh try buat ni...mana lah tau kot2 murah rezeki...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. IG memang platform best untuj peniaga-peniaga baru :))

    ReplyDelete
  4. kalau nak bisness lebih kencang..kenalah beli ebook ni kan...

    ReplyDelete
  5. ramai yang menggunakan platform IG untuk pasarkan barangan mereka...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.