Syarat Permohonan dan Cara Daftar Pengiklanan Innity

Monday, June 29, 2015


Syarat Permohonan innity bukanlah mudah seperti yang disangka sebab memerlukan kriteria yang diperlukan dan innity agak strict dalam pemilihan blog untuk pengiklanan. Tapi Cara Daftar/mohon pengiklanan Innity mudah je dengan syarat semua syarat² kelayakan dipenuhi.

Terpanggil untuk memohon pengiklanan innity sebab tengok ramai blogger yang telah berjaya dapat. Ikutkan hati memang setia pada yang satu tu sebab memberikan pulangan juga selama ni dari tiada. Kini dah sampai masanya untuk berubah dan mencari rezeki lebih dengan pengiklanan innity. Mungkin juga ini satu permulaan yang baik.

Selepas mencari cara nak mendaftar innity dan setelah merujuk beberapa blog dengan yakin terus mohon innity ni. So kalau dah yakin nak mohon innity ni Fiza share mana yang Fiza tahu. yang berminat boleh baca syarat permohonan dulu.


Dah baca boleh terus mohon >> Klik sini untuk memohon pengiklanan Innity.  Ni Fiza share cara Fiza isi borang permohonan pengiklanan innity.

Bila dah submit, tunggu je pihak pengiklanan innity akan bagi email samada diterima atau ditolak. Berapa lama bergantung pada masa mereka untuk review dan pantau blog kita samada memenuhi syarat yang telah ditetapkan. So kenalah sabar.

Jika permohonan di tolak, boleh mohon semula selepas 30 hari. Nak tahu permohonan Fiza ditolak atau tak, kita tunggu.

8 comments

  1. Wah mesti la dapat kan kan kan ...Tahniah Fiza..

    ReplyDelete
  2. Nak memohon tu segan rasanya ..Kita punya blog ciput jer hehehehe

    ReplyDelete
  3. selalu dgr, innity bagus lg, hehe, tak sabar, tungguuu 30 hri, smg ade rezeki yeah, huhu

    ReplyDelete
  4. nona nak, tp dgn nuffnag dh problem, hahaha~ konpem x lepas, tunggu followers cm sis ....boleh la, hahaha

    ReplyDelete
  5. tahniah fiza :)
    side income tu hehee :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.