Header Ads

Latest Update
recent

Print Kad Raya Murah

Print kad raya murah dengan serendah minima RM38, dapat Free sampul dan juga Free kos penghantaran. Print sahaja tak termasuk design ye. So korang bolehlah design kad raya korang cantik² dan limited edition untuk diedarkan kepada kawan² dan family. Nampak exclusive lain dari yang lain.

Tempoh tempahan dibuka hanya selama 4 minggu saja sehingga Ramadhan ke7. Tempahan last minit tidak akan dilayan. So cepat²lah hantar design tu ye kalau nak print. So takdelah kelam kabut nanti bila dah siap awal. Korang juga boleh beli setem sekali, harga ditambah mengikut kuantiti setem. Untuk design kad raya sendiri mestilah bersize A6 dan style kad macam sekeping poskad.

print-kad-raya-murah

Ini antara kad raya yang dah siap print. Semua cantik cantik tau dan puas hati tengok.
print-kad-raya-murah

kalau korang nak cari tempat nak print kad raya murah ni korang bolehlah terjah blog www.duniashida.com. Mesti ada antara korang kenal blogger Shida Radzuan yang memang suka warna biru tu dari dulu just like me suka pink. Nak tempah design kad raya, boleh tempah kat Fiza sementara tempahan di buka.

Untuk print, korang boleh deal terus dengan Shida ye. Jangan malu jangan segan.
whatsapp 013 7124467 atau email : admin@duniashida.com 
Harga Serendah RM38 + Free Sampul (putih) + Free Postage utk SM | SS +RM5 
RM38 berapa pcs? Kenalah tanya pada Shida ye.

Shida Radzuan salah seorang sponsor untuk Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com . Jangan lupa like dan follow Shida ye.

Blog : www.duniashida.com
Fanpage : 
www.facebook.com/duniashidadotcom

12 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.