Header Ads

Latest Update
recent

Luthfi Kitchen hasilkan Congo Bars, Brownies dan Cookies Yang Sedap

Siapa suka makan dessert yang sedap mesti kena ingat Luthfi Kitchen. Sebab apa? Sebabnya Luthfi Kitchen menghasilkan Congo Bars, Brownies dan Cookies Yang Sedap! Tengok je la gambar bawah ni, mesti macam teringin nak makan kan.

luthfi-kitchen-congo-bars-brownies

Selain itu ada juga choco pod, crispy mars bar, cheesy butterscotch bun, double choc boost dan yang terbaru cookies red velvet.

luthfi-kitchen-congo-bars-brownies

Semuanya sedap sedap ni.
luthfi-kitchen-congo-bars-brownies

Seperti kata pelanggan, congo bars dari Luthfi kitchen memang sedap sebab kurang manis dan tidak perit di tekak. Memang sesuai nak jaga pemakanan kurang gula dan semestinya sesuai untuk mereka yang ada penyakit kencing manis.

Memang tak rugi membeli makanan sedap ni dan harga pun berpatutan. Kalau teringin tu ape lagi, boleh order terus je. Korang boleh singgah kat instagram untuk pembelian dan tengok banyak lagi pilihan menu yang ada.


Bila dah singgah blog dan instagram tu jangan lupa follow sekali sebabnya Luthfi kitchen milik Norhaen ni bakal sponsor hadiah kuih raya kepada bakal pemenang Giveaway Mega Raya Azhafizah.com. Siapa belum join, haruslah join. Mana tahu dapat rezeki makan kuih raya sedap dari Luthfi Kitchen kan.

15 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.