101 Resepi Kuih Raya

Friday, June 26, 2015

Awal bulan puasa ramai dah pulun buat kuih raya untuk jualan ataupun untuk stok sendiri. Bagi yang mula nak belajar buat kuih raya mesti nak cari resepi mudah dan menjadi. Boleh dapatkan 101 Resepi Kuih Raya untuk raya kali ni. 

101-resepi-kuih-raya

Memang banyak resepi kuih di internet. Nak apa semua boleh google tapi dengan e-book 101 resepi kuih raya ni dah tak perlu nak cari dan terus mencari. E-book 101 berbahasa melayu, ada 101 resepi yang mudah dan sedap. Semuanya ada di dalam 1 buku. 
101-resepi-kuih-raya


Di bawah ni screenshot 70 mukasurat pertama (daripada 123 mukasurat keseluruhan) ebook 101 Resepi Kuih Raya ini.
101-resepi-kuih-raya

Senang nak buat kuih raya dah ada pelbagai resepi macam ni. Pilih je mana yang senang. Rasanya buat 4-5 jenis kuih pun dah puas hati dah. 

Harga cuma RM20 sahaja ada 101 Resepi Kuih Raya untuk 150 pembelian pertama sahaja. Setelah mencapai 150 pelanggan yang membeli harganya akan menjadi RM27. So sebelum harga naik baik rebut peluang ni dapatkan harga murah dengan menjadi 150 pelanggan pertama.






7 comments

  1. wahh banyaknyaaa pilihan. hehe. kalau bahannya senang2, semuanya nak try buat.

    ReplyDelete
  2. dah senang sekarang ni...ebook senang nak dapat

    ReplyDelete
  3. wah, offer price ! mybe one day, baru buat kuih rye, hehee..sekrg ni, nona tunjukk2 jer, hahaa~

    #brg naik harga#

    ReplyDelete
  4. Hehehe jom dapatkan ebook ni dgn segera,.sama2 buat kuih raya nnt..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.