Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Application Pos Laju Tacker

Bagi mereka yang suka shopping online atau yang berniaga online lebih mudah install Application Pos Laju Tracker ni. Install je apps Pos Laju Tracker ni dalam smartphone or tab or ipad tanpa perlu masuk website pos laju untuk track parcel. Lebih mudah kan?

Nak install pun mudah je, search Pos Laju Tracker kat playstore or app store. Kemudian install.

application-pos-laju-tacker

Cara nak track parcel pun mudah. Masukkan tracking number sahaja dah boleh track. Enter info tu tak isi pun takpe.

application-pos-laju-tacker

Macam biasa korang akan dapat trace parcel dah sampai mana. Pos Laju Tracker ni lebih mudah digunakan sebabnya tak perlu masukkan banyak kali untuk check parcel kali kedua. Kiranya kalau nak check lagi hanya perlu refresh sahaja. Mudah sangat ni.
application-pos-laju-tacker

Apa yang penting, segala tracking number yang korang dah track masih lagi tersimpan walaupun parcel tu dah sampai. Tak tahu pulak berapa lama dia boleh tersimpan sebab Fiza pun baru je guna apps ni. So bolehlah tengok berapa banyak yang korang dah shopping setakat ni. hehe. 
application-pos-laju-tacker

Apps Pos Laju ni sangat memudahkan urusan untuk customer mahupun peniaga. Senang nak check, nak print screen pun senang dah kan. So apa tunggu lagi, kaki Shopping online boleh install sekarang. ^___^

Post a Comment

5 Comments

  1. dah ada poslaju tracker ni bagus jugak...tak payah nak bukak kat pc bagai

    ReplyDelete
  2. peniaga online memang patut wajib ada ni..memudahkan kerja

    ReplyDelete
  3. ohh, ni bukan apps biasa2 ek,
    sebab ape, ade apps poslaju, tp problem, x best mcm tgk dlm lappy,, kdg2 x trace, dpt kt lappy je..
    ok,tq info

    ReplyDelete
  4. Lagi senang la nnt nak track & trace pos laju

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.