Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Jubah/ Dress Cantik dan Murah

Nak cari jubah/dress yang cantik tapi dengan harga murah? Mestilah ada! Selain cantik dan murah, banyak jugak pilihan warna dan design yang boleh dipilih. Bukan sahaja murah tapi berkualiti.

Sekarang pun memang trend pakai jubah/dress ni kan. Tak kiralah boleh pakai untuk event apa sekalipun. Nak raya ni bolehlah beli jubah je. Jubah ala dress gitu. Semua size pun ada, antara design yang ada. Boleh refer semua gambar di bawah.

Elena Modern Pricess Button Jubah. Breast feeding friendly. Mudah untuk ibu ibu menyusukan bayi.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Dress Amanda ni nampak lebih modern sebab ada dwitone warna. Nampak macam seperate tapi in 1 piece only 
jubah-dress-cantik-dan-murah

Nak nampak lebih menarik boleh gayakan dengan Ariana  Exclusive Lace Jubah ni. Memang penuh dengan lace tapi masih dalam harga murah tau.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Dress Dayana ni pun menarik tau. Cutting dia pun cantik. Banyak pilihan warna pulak tu.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Okay, Design Gloria Jubah/dress ni nampak unik. Cantik juga ni.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Untuk mereka yang suka jubah/dress plain boleh pilih warna² menarik ni untuk design Melanie Jubah/dress. Siap ada belt lagi tu. Nak pakai belt boleh tak nak pakai pun boleh.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Jubah/Dress Sofia ni ada cutting kat pinggang, so tak perlu pakai belt nampak cantik curve dia dan loose kat pinggang. Okay jugak ni.
jubah-dress-cantik-dan-murah

jubah-dress-cantik-dan-murah

Nak nampak lagi menarik boleh pilih jubah/dress Allysa ni. Berbelang² bawah dia tu.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Untuk nampak lebih menyerlah di hari raya, boleh pilih Rossy Jubah macam ni. Shining je jenis satin ni kan.
jubah-dress-cantik-dan-murah

Selain untuk di pakai di hari raya atau seharian atau event apa sekalipun boleh juga pakai untuk bridesmaid. Lebih jimat kot rasanya bile beli banyak ni. Plus, nampak lebih menarik sebab sama warna. Beli pulak yang dah siap memang jimat masa. 
jubah-dress-cantik-dan-murah

Dah rambang mata nak pilih kan. Nak tambah kerambangan mata lagi boleh terjah fanpage

Fanpage : www.facebook.com/muslimahdresswardrobe

Muslimah Dress Wardrobe sponsor baju raya untuk Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com. Siapa yang join jangan lupa follow ye. Atau yang tak join boleh juga sumbangkan like untuk beli baju raya nanti.

Post a Comment

11 Comments

  1. semua cantik2...nak join jugak..mane tau ada rezeki nak dapat jubah cantik ni untuk raya...

    ReplyDelete
  2. wAH CANTIK SANMGAT JUBAH JUBAH YANG DIJUAL KAT SINI fIZA..Rambang mata kita dibuatnya nak memilih mana yang berkenan di hati hehehe........... Sangat menarik

    ReplyDelete
  3. Jom dapatkan sepasang untuk hari raya nanti ...........Jangan lupa beli tau..

    ReplyDelete
  4. cantik2 semuanya...akak sekarang nak kumpul jubah banyak2...lagipun anak dah tak menyusu jadi pakai jubah apa pun boleh je..heheheh

    ReplyDelete
  5. oo okey.tu semua kat atas tu nama2 jubah la ye?ingatkan nama laman web tu huhu. alhamdulillah afzal ngan isteri dah beli jubah untuk raya tahun ni. pija dah beli ke blom? :D

    ReplyDelete
  6. Cantik dan rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  7. nak cari jubah ni untuk raya la..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.