Permohonan Innity Diluluskan

Thursday, July 02, 2015

Sebelum ni Fiza ada share tentang syarat permohonan dan cara daftar pengiklanan Innity. So hari ni Fiza nak bagi jawapan dalam entry tu. Alhamdulillah permohonan Innity diluluskan dua hari selepas permohonan. Tak kisahlah cepat atau lambat yang penting permohonan diluluskan.

permohonan-innity-diluluskan

Makanya akan bermula kisah baru bersama Innity. Sejak bertukar arah ni, yang lagi satu tu banyak pulak beri earnings tapi takde rezeki cashout June sebabnya currently earnings sipi² nak cukup tapi yang lainnya banyak on going. So biar dulu bagi banyak sikit sampai lepas cash out. Harapnya dapat cashout banyak sebelum bertukar status.

Selama beberapa hari ni mesti korang nampak iklan baru keluar kan. Kalau nak tahu iklan ape bolehlah rajin² klik untuk lebih info. Semoga murah rezeki bersama Innity ni. Rasanya Sudah sampai masanya membuat perubahan demi performance blog sendiri. Hasil usaha sendiri dan sokongan dari rakan blogger semua. Terima kasih banyak².

Seronok bersama Innity. Lebih semangat macam ni. Alhamdulillah...

10 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.