Header Ads

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co


Seperti biasa sebelum menjelang tahun baru, saya dah siap-siap sediakan planner untuk tahun baru. Planner 2023, saya masih setia dengan planner Islamic The Wife & Co. Pra-tempah awal bulan November dan dapat Planner 2023 The Wife & Co awal bulan Disember haritu.

Ikut kebiasaan saya memilih clear PVC Cover. Tapi tahun ni saya ubah selera memilih hard cover yang berwarna hijau. Satu-satunya hard cover yang berwarna hijau. Tak ada pilihan warna lain untuk hard cover. Walaupun hijau bukan warna kegemaran tapi masih boleh diterima. Bak kata pepatah; "Tak kenal, maka tak cinta".

PVC Cover ada warna hitam dan purple. Oleh kerana planner 2022 dah pilih hitam, tahun ni pilih hard cover hijau lah pula.  Tema planner 2023 The Wife & Co, Muslimah Casablanca.

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
hard cover dengan wire o ring

The planner 2023 Muslimah Casablanca (Hard cover/ PVC cover)

  • Standard A5 size
  • 100 gsm paper
  • 200 printed pages
  • Hard cover with deboss
  • Wire-O Ring (Gold)
  • 6 Planner Tabs (Linen Paper)
  • 6 Holes Ring PVC Cover with elastic bend + PVC Planner tabs
  • 2023 calender & holidays
  • 12 monthly separator with exclusive Morroccan theme drawings
  • 2 pages monthly spread
  • Goals setting template
  • Weekly planner (Can choose between DATED or UNDATED)
  • 12 Pages monthly budget
  • 12 pages habit/tracker
  • 30 days Ramadhan tracker
  • 20 blank pages for notes and etc...

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
Goals, financial, taker, monthly, notes, misc

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
Salah satu cover untuk setiap bulan, saya pilih Februari sebab birthday month saya lah

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
blank pages for notes

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
Ramadhan checklist

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
Ramadhan resolutions

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co

Untuk pra tempah awal haritu dapat free gift mini calendar dan stand. Calendar sama dengan cover page setiap bulan dalam planner 2023. Menarik sangat.

Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co
Planner 2023 Muslimah Casablanca The Wife & Co-Free Gift Mini Calendar with stand

Planner The Wife & Co tak pernah mengecewakan. Setiap tahun semuanya macam menarik. Rambang mata nak memilih. Tak pasti The Wife & Co ambil order lagi ke tidak, boleh check kat ig @the.wife.and.co

10 comments:

  1. Cantik sungguh planner ni. Warna hijau pun menawan.
    Seronok tengok Fiza dan yang lain-lain guna planner. Akak pernah beberapa kali ada planner, tapi itulah…awal tahun je guna, lepas tu simpan tak bukak lagi dah ๐Ÿ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah kak. Hijau yang menawan. Saya dah biasa guna, kalau tak ada tu yang rasa janggal sikit. hehe...

      Delete
  2. nice.. tak jumpa lagi planner utk 2023 ni. emm..maybe diy la kot, sbb buku nota yg kosong ada je

    ReplyDelete
  3. saya suka planner yg ring besar mcm tu... rasa mcm senang je nak buka/menyelak helaian...

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Lawa betul planner dia.. Mengancam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sangat KakSha. Dua dua jenis cun! setiap tahun rambang mata nak pilih.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.