Header Ads

Filem Tilam Perca (Astro First)


Tonton Filem Tilam Perca, filem astro first terbaru mula tayangan pada 3 Disember 2022 di saluran 480 Astro First. Filem Tilam Perca dibintangi pelakon Amerul Affendi, Norlia Ghani, Dato' Rahim Razali, Nasir Bilal Khan, Dato' Jalaludin Hassan, Didie Alias,Farahdhiya dan ramai lagi.

FILEM TILAM PERCA
Mula siaran : 3 Disember 2022
Siaran TV : Astro First (CH408)
Pengarah : Rashid Sibir
Produksi : Opera Klasik Sdn. Bhd.

tonton filem tilam perca astro first online
Filem Tilam Perca arahan Rashid Sibir

PELAKON FILEM PERCA

Norlia Ghani sebagai Nenek
Amerul Affendi sebagai Akob
Dato' Rahim Razali sebagai Tok Ketua
Nasir Bilal Khan sebagai Atan
Dato' Jalaludin Hassan sebagai Pak Man
Didie Alias sebagai Salbiah
Farahdhiya sebagai Kiah Janda

SINOPSIS FILEM PERCA

Kisah tentang seorang Nenek (Norlia Ghani) yang menjaga cucunya, Akob (Amerul Affendi), yang dipandang hina oleh penduduk kampung termasuk ibu bapanya sendiri kerana ketagihan dadah.

Sementara itu, Nenek juga mempunyai 2 orang anak, yang tidak peduli dengannya dan hanya mementingkan wang. Namun, Nenek melakukan segala yang termampu untuk mengatasi kesukaran dan menyayangi anak dan cucunya.

No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.