Hadiah Top Komentator Julai & Ogos.

Friday, July 24, 2015

Awal sikit update hadiah² untuk Top Komentator Julai & Ogos Blog Sihatimerahjambu sebab dah beli hadiah awal. So nak bagi semangat sikit untuk mereka yang rajin komen untuk dapatkan hadiah²  yang seberapa ni tapi comel. Cantik buat perhiasan dan deco² rumah untuk mereka yang berminat.

Untuk mereka yang berminat bolehlah rajin² tinggalkan komen dan meriahkan kotak komen ye. Tiada paksaan cuma memberi penghargaan buat mereka yang rajin sahaja. Yang tak nak hadiah pun boleh komen juga macam biasa.

Opss..hadiah untuk Top 3 Komentator sahaja. Hadiah utama Lampu Tidur, hadiah kedua dan ketiga jam dinding. Kesemuanya dari IKEA mari untuk deco² rumah. Yang dah dapat lampu, boleh dapatkan jam pulak.hihi

hadiah-top-komentator-julai-ogos

Alhamdulillah masih ada rezeki kali ini untuk dikongsikan bersama pembaca dan pengomen setia blog Fiza ni. Terima kasih semua sudi singgah sini.

28 comments

  1. bertuahnyaa siapa yang dapat tu... cantik2 pula tu hadiahnya

    ReplyDelete
  2. susah nak kejar..depa pakai ketapi..akak jalan kaki je..

    ReplyDelete
  3. wahh, nampakk best tuuu, .. kasik smgt lepas rayaaaaa,,, heheeee

    ReplyDelete
  4. siapakah yg bertuah itu. jeng jeng jeng. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jengggg....jeng................jengggggg !!!!!! hahaha~

      saing secara sihat..aktif brsme blogger, huhuuu..misi kononnyerr

      Delete
  5. Wah menariknyer .......... Cepat cepat komen banyak banyak ..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hehehhh, inshaALLAH, akka dpt,,,tgk jumlah komen akak skrg, dh byk, kann

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.