Jam Dinding IKEA dari Blogger Suriamanda

Monday, July 13, 2015

Jam Dinding IKEA dari Blogger Suriamanda yang dah selamat sampai minggu lepas. Sampai right timing sebab masa tu nak balik kampung dah. Kalau tak, memang lepas balik kampung lah baru ke pos office pergi amek. Good job abang posmen!

Alhamdulillah rezeki bulan lepas dapat hadiah Jam Dinding IKEA dari Blogger Suriamanda untuk top komentator blog bulan June. Suka betul dengan jam dinding IKEA yang comel ni. Jam dinding raya ni..hihi

jam-dinding-ikea-dari-blogger-suriamanda


Terima Kasih kak!

16 comments

  1. suka jam nie
    kat umah anum guna lama sangat tahan

    ReplyDelete
  2. Jam ni comel tau :) kadang kadang kita pegi ikea saje2 beli jam! heheh

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat hadiah.. apapun tahniah..

    ReplyDelete
  4. rezeki tu..
    Tahniah akk...
    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  5. Beraya dengan jam dinding baru..bestnya..alhamdulillah rezeki tu..

    ReplyDelete
  6. Tahniah, kite baru jumpa kak suria amanda ni 2/3 weeks ago... akak ni sempo sgt org nyer!

    ReplyDelete
  7. Tahniah2, banyak cute itu jammm, hehee~
    kalau dpt kale rpink, lg berrganda cute, :)

    ReplyDelete
  8. seronok dpt hadiah dr rakan blogger kan..

    ReplyDelete
  9. Tahniah Fiza... Seronoknyer dapat hadiah dari sahabat kan Fiza

    ReplyDelete
  10. kak SA mmg rajin bg hadiah dkt top pengomen,cn pernh mng sekali ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.