Madagascan Vanilla Flower Perfume Oil Paling Menepati Citarasa

Monday, July 27, 2015

Dalam banyak²  perfume yang Fiza beli, Madagascan Vanilla Flower Perfume Oil Paling Menepati Citarasa yang tiada tandingan dengan perfume lain..Kemain puji melabung ye? Bukan puji tapi fakta! Sebelum ni memang ada try beli perfume lain dan bermacam jenis tapi last² setia kepada yang satu ni jugak!

Suka jenis perfume oil sebab lebih tahan lama dan bau vanilla tu memang Fiza suka..ala² bau manis, bau chocolate. Memang boleh buat penambah selera. Lepas kecewa dengan pelbagai jenis perfume, nampaknya kena kembali setia pada si dia jugak. Shopping perfume kat Store Body dapat jugak diskaun 10%. Ada jugaklah penjimatan di situ dari bayar harga asal kan.

madagascan-vanilla-flower-perfume-oil

Dari dulu memang suka dengan bau vanilla ni. Ada yang pakai habis dan ada yang dah expired bertukar warna lagi tu sebab lama sangat tak pakai..haishh.


madagascan-vanilla-flower-perfume-oil

Kalau korang dah bau perfume oi vanilla ni, sure korang pun jatuh hati punya. Kalau ada yang memang pakai perfume ni, okay kita geng! gimme ten!

Bagi yang nak membeli boleh beli kat store The Body Shop yang berdekatan atau shopping online pun boleh.

www.thebodyshop.com.my

7 comments

  1. saya memang suke bau vanilla, tp x pernahh beli jenama ni laa, wow, bole try, hehe,,
    tQ info

    ReplyDelete
  2. belum ada lagi perfume tu... mesti sweet je kan baunya

    ReplyDelete
  3. Bila dah serasi..memang payah nak bertukar yang lainkan..

    ReplyDelete
  4. yui pun beli vanilla juga.. tp tak hbs2 sbb jrg guna..huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.