Header Ads

Drama Semanis Senyumanmu

Semanis Senyumanmu, drama melayu terbaru lakonan Aiman Hakim dan Daiyan Trisha. semanis senyumanmu episode 1 telah pun ditayangkan di Disney+ Hotstar pada 1 Jun 2021. Boleh tonton online semanis senyumanmu full episode di Disney+ Hotstar.

Drama Semanis Senyumanmu Disney+ Hotstar

Drama :Semanis Senyumanmu
Mula tayangan : 1 Jun 2021
Penulis skrip : Nur Hussein
Pengarah : Faizul Jais
Produksi : Parallax Pictures

SINOPSIS SEMANIS SENYUMANMU

Menceritakan tentang dua individu yang sama-sama meminati bidang yang sama iaitu makanan dan minuman (F&B). Mereka telah bertemu lalu membina ikatan istimewa yang disulami drama.

WATAK PELAKON

Aiman Hakim sebagai Chef Azim
Daiyan Trisha sebagai Azra
Shyrim Husni sebagai Naufal
Shekeen Waida sebagai Azreen
Adib Azlan sebagai Fariz
Mia Deen sebagai Nisa
Zoul Muhammad sebagai Chef Jamal
Thaqif sebagai Chef Ali
Adib Fikri sebagai Chef Fik
Afif Mikhail

9 comments:

  1. Alaaaa nape msk cenel disney plak ni? isskk..... melepas lagi huhu

    ReplyDelete
  2. Hurmmm 🥺 syy minat abg aiman tu berlakonnn

    ReplyDelete
  3. Macam manalah lakonan Aiman Hakim jadi cef.

    ReplyDelete
  4. Masuk disney dahh drama ni, nak tarik ramai orang register disney hehehe.

    ReplyDelete
  5. Wow.. harap harap raya keluar la ek kat Astro... Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Maksud saya, keluar kat Astro biasa yang dilanggan tuu.. hohooo

    ReplyDelete
  7. Mesti sweet habis drama ini.. hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.