Header Ads

Top 10 Komentator May 2021 Blog Sihatimerahjambu

Hampir seminggu menyepi dari dunia maya. Ambil keputusan offline seketika. Tak kemana-mana, ada je ni. Alhamdulillah sihat. Terima kasih buat sahabat blogger yang bertanyakan khabar lama tak update blog.

Lama tak menaip di blog, rasa kekok lah pulak tak tahu nak mulakan dengan cerita apa. Okay baik, mulakan dengan senarai top 10 komentator May 2021 blog sihatimerahjambu ni. Aci lah kan. 

Dah screen shot siap-siap awal bulan haritu. Cuma lambat update je. Jom tengok siapa yang kena untuk bulan May ni.
Top 10 Komentator May 2021 Blog Sihatimerahjambu

Top Komentator May 2021 Blog Sihatimerahjambu

  1. nona sani : www.nonasani.com (83 comments)
  2. NA : me-soul-searching.blogspot.com (72 comments)
  3. Atiqah Najihah : bilagadiskidal.blogspot.com (67 comments)
  4. fairus : www.fairusmamat.com (59 comments)
  5. Amie : salamisimon1.blogspot.com (52 comments)
  6. Afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (41 comments)
  7. dear anies : aniesandyou.blogspot.com (37 comments)
  8. Ako Retna : anakomak6.blogspot.com (33 comments)
  9. Rabiahtul Adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (32 comments)
  10. Atie Zieya : zieyaweasley.blogspot.com (32 comments)
baca juga : semak senarai top komentator terkini

Tahniah semuanya. Dengan ini link blog komentator saya akan masukkan dalam bloglist. Ayuh jemput singgah ke blog mereka yang tegar meninggalkan komen.  

Habis bulan Jun, saya akan proceed untuk pemberian hadiah Fasa I untuk TOP 3 komentator dari bulan Januari sampai bulan Jun. 

16 comments:

  1. Tahniah semua yang tersenarai. Alhamdulillah cuti sekadar untuk berehat. Ingat ada apa-apa jadi tadi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Fiza sihat. Ia secara tiba-tiba senyap tiada notis rehat itu yang tertanya-tanya.

    ReplyDelete
  3. wow banyak gila komen.. huhu sy tak dapat komen bayak2 mcm tu.. apapun tahniah semua ^^

    ReplyDelete
  4. Patut laa rs cam lama x nmpk fiezah online.. Moga yg baik2 aje ye hehe..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua top commentator! :)

    ReplyDelete
  6. Whoa.. Alhamdulillah, sihat sihat aje.. Ingatkan kenapa... Saya haritu pun berehat kejap.. tapi tak lama.. demam beberapa hari..
    Bagus jugak rehat kejap, penat otak dan mata kadang kadang..

    ReplyDelete
  7. wah, tahniah yang tersenarai. sy kena rajin komen ni.hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua pengomen yang sama-sama memeriahkan rumah kawan-kawan. Syukurlah ada blog, boleh coret-coret rasa.

    ReplyDelete
  9. Lama kak fiza menyepi, kita fikir kak fiza sakit sebab tengok blog tak berupdate :D
    Yeay, nama kita tersenarai hehehe :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada top 10 commentators.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.