Freebies Label Tag/Sticker

Morning Sunday Sunshine! Rutin hari ahad biasanya housekeeping bersama dan bersantai je la. Kalau korang takde apa nak buat hari ahad tu, bolehlah housekeeping juga dan mendeko² rumah biar bertambah kemas dan cantik. Kalau rajin, bolehlah DIY Sticker label untuk rempah ratus  ke, fail² bil ke, goodies bag ke atau mana yang sesuai untuk di labelkan.

freebies-label-tagsticker
Kalau save image ni drag ke new tab dan save image.

Kat atas ni Fiza ada provide freebies label tag/sticker. Tak tahu macamana nak buat? Boleh refer entry DIY Sticker Label. Contoh yang dah siap macam dalam gambar bawah ni. 


Boleh download freebies  terus sebab Fiza dah siap susun dalam satu size paper A4. So memudahkan kerja nanti kan. Print je, kemudian tulislah dengan marker pen. Kalau nak senang, download kemudian edit kat microsoft word masukkan nama label. Pun boleh. Ikut mana yang korang rasa lebih mudah nak buat.


Buat masa ni, Fiza bagi satu design je la dulu ye. Next time ada masa lebih Fiza buat design lain dan berwarna pulak. Okay? Nak tanya juga ni, apa lagi freebies yang boleh dibuat ye? So sama² boleh guna nanti. Kalau ade idea, mohon share ye. Terima kasih semua.


9 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. Wah boleh laaa sapa2 yang nak guna label tu ambik yang Fiza buat ni...Tq Fiza

    ReplyDelete
  2. tengs akak. sudi beri. nanti nak try buat la kat dapur mak. hehe

    ReplyDelete
  3. dah siap design,, wah3, bagus2 !!! hehee

    ReplyDelete
  4. thanks, idea yg berrnas taw, ilike ! hehe

    ReplyDelete
  5. terbaik la fara.
    fiza buat kat format stiker nama boleh?
    lekat kat buku sekolah anak-anak aida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah akan diusahakan..macam ada column nama, kelas semua tu ye kak?

      Delete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال