Romantika Candle Light Dinner

Sunday, August 23, 2015

Sempena anniversary 2nd years ni nak juga something yang romantik kan. Lebih bagus di tambah kemanisan dengan menyediakan hidangan bersama² untuk dinner. Barulah romantika candle light dinner namanya. Eh dah macam romantika  rancangan astro pulak dah.

Dalam takde idea nak buat apa untuk anniversary, so just decide candle light dinner je tapi masak sendiri kat rumah. Gigih la menyiapkan persiapan untuk candle light dinner malam ni. Pilihan untuk candle light makanan western. Chicken Chop paling senang nak buat. Nak buat auro romantik tu tambahlah candle satu. Kira romantika candle light dinner jugak tu kan. Janji aura ada.
romantika-candle-light-dinner
Chicken Chop ni nampak je rupa ke laut tapi sedap! Kenyang kamiorang sampai tak terlarat makan..huhu

Okay, simple je celebration untuk wedding anniversary. Kalau takde idea tu, buat je macam kami. Untuk berdua simple je la kan. Dah ada anak ramai pun buat camni pun bertambah romantik jugak kan. Lagi pun kira jimat dan kasih sayang tu bertambah² sebab masak sama². 

12 comments

  1. bestnya pandai masak..tahniah..happy anniversary

    ReplyDelete
  2. Masak sesama , memang sweet together lahhhh, hehehehe, semoga bahagia till jannah, dimurahkan rezeki..dan diberkatiNYA, amin !

    ReplyDelete
  3. Chicken cho tu memang sedap ever nampaknye....... fuhh3, dh lama tak telan chicken chop,
    psssst, sweet msak brsme , bole mntk resepii? hehehee

    ReplyDelete
  4. semlm aniversari aida.
    postpone.
    sebab aida jauh di utara :( hu hu hu...
    mcm biasa kot, bwk anak2 makan luar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita, biasa annivesary mmg bawak anak2 makan kat luar, nak tggl anak mcm kesian lak

      Delete
  5. swetnyer..cn makan kat luar jer..sng cerita..ahaks~

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.