Honeymoon Mewah di Bora Bora Island

Saturday, August 08, 2015

Alangkah seronoknya kalau diberi peluang honeymoon mewah di Bora Bora Island seperti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen tu kan. Rezeki mereka tu. Bora Bora Island adalah tempat paling indah dengan permandangan yang cukup cantik sesuai untuk pasangan berbulan madu.

Untuk menginap di Resort mewah di Bora Bora Island memakan kos dalam ribuan ringgit hanya semalam. Wahh...sangat mewah tu kan. Kalau beratus pun kita berkira², inikan beribu. Tapi kalau ada rezeki lebih why not sesekali pergi sini untuk hargai pasangan dan diri sendiri.

Tak kisah honeymoon kat sini je. Jamu mata dengan permandangan yang cantik ni. Tak perlu ke tempat lain shopping bagai. Barulah real honeymoon gitu kan..So sweet tak hengat!.

honeymoon-mewah-di-bora-bora-island

Cantiknya lautan biru hijau yang jernih ni. Dari atas pun nampak dasar laut.

honeymoon-mewah-di-bora-bora-island

Duduk kat beranda sambil berehat. Indahnya tak terkata.
honeymoon-mewah-di-bora-bora-island
Sumber gambar dari google
Bila cantik permandangan cantik jugak gambar honeymoon tu nanti. Happy for them.
honeymoon-mewah-di-bora-bora-island

honeymoon-mewah-di-bora-bora-island

honeymoon-mewah-di-bora-bora-island

honeymoon-mewah-di-bora-bora-island
Sumber gambar dari beautifulnara.com


14 comments

  1. Memang sgt best dan bertuahlahkan tapi riban tu ... thn ke berapa pnye simpanan nak cukup tu? Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amek pakej, haha, simpan emas, nanti 10 tahun lg dh byk , bole g, hehee

      Delete
  2. SubhanaAllah cantiknyaaa... kalau dapat pergi honeymoon kat sini, alangkah bahagianya hati ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ena kena tempah awal2 hehehe ..simpan duit banyak2 boleh la g sana nnt

      Delete
    2. betul2, memang kena simpan byk, tp x pelru berlapor sgt, ahhahaa

      Delete
  3. Fuyooo mmg cantik ..Bertuah la diaorangdapat honeymoon kat sana ..

    ReplyDelete
  4. alahai..bertuahnya hanis zalikha..:)

    ReplyDelete
  5. blh berangan jer la utk sampai ke sana..:)

    ReplyDelete
  6. moga perkahwinan diorang bertahan...
    hanimun da best dah tu :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, mereka sgt beruntung, apabila rezeki tak pernah salah alamat, kan

    ReplyDelete
  8. Smg mereka bahagia, dpt baby byk2 yg cute2 cam dorangg

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.