Projek Malam Ini

Tuesday, August 11, 2015

Korang agak² apalah projek malam ini yang Fiza akan buat bila tengok gambar di bawah ni? Salah satu projek deco² untuk living hall. Malam ni siapkan basic dulu. Esok baru sambung semula. Agak² lah apa projek yang Fiza akan transformkan dari bahan² dalam gambar ni.


Notapink : Maaf tiada hadiah untuk yang meneka jawapan yang tepat atau lebih kurang..hihi

11 comments

  1. buat wallpaper sendiri kat dinding??? ke lain.. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. Tak sabor nk tahuuu~ kalau nk digunting,buat kolaj, sayang rosak kan gmbo tuuu?

    ni sama ade nk susun sesatu or frame kan then buat mcm tali gantung , or tampal je kt mane2 dlm rumah tuu,

    ReplyDelete
  3. Hehehe dah tahu sebab dah tgk entri ke depan hehehe

    ReplyDelete
  4. good sharing...ai paling suka idea ni...leh la p print bebanyak banner lepas tu DIY je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.