Projek Malam Ini

Korang agak² apalah projek malam ini yang Fiza akan buat bila tengok gambar di bawah ni? Salah satu projek deco² untuk living hall. Malam ni siapkan basic dulu. Esok baru sambung semula. Agak² lah apa projek yang Fiza akan transformkan dari bahan² dalam gambar ni.


Notapink : Maaf tiada hadiah untuk yang meneka jawapan yang tepat atau lebih kurang..hihi

11 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. buat wallpaper sendiri kat dinding??? ke lain.. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. Tak sabor nk tahuuu~ kalau nk digunting,buat kolaj, sayang rosak kan gmbo tuuu?

    ni sama ade nk susun sesatu or frame kan then buat mcm tali gantung , or tampal je kt mane2 dlm rumah tuu,

    ReplyDelete
  3. Hehehe dah tahu sebab dah tgk entri ke depan hehehe

    ReplyDelete
  4. good sharing...ai paling suka idea ni...leh la p print bebanyak banner lepas tu DIY je

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال