IKEA Cheras akan Dibuka Hujung Tahun 2015

Suka kita tau sebab IKEA Cheras akan Dibuka Hujung Tahun 2015 ni. Lebih dekat dan lebih senang nak pergi. Lagi satu, lebih selalu nak terjah IKEA Cheras lepas ni. Memang tak ke Damansara lah. Katanya IKEA Cheras lebih besar 20% dari IKEA Damansara yang sekarang ni. Wah..macam best je bunyinya kan.
ikea-cheras-akan-dibuka-hujung-tahun
Sumber dari IKEA.com.my
Lately pergi IKEA banyak juga barang dah out of stock. Kecewa bila pergi nak beli barang tapi takde. Dahlah gigih datang dari jauh. Bila dah dekat Cheras nanti takde lah jauh sangat. Untung orang Cheras lebih dekat.

Lagi best kalau IKEA ada di setiap negeri kan? Tapi ntah bila..terpaksalah ke sana juga. Bila tempat baru buka, confirmlah ada banyak kerja kosong. Sesiapa berminat bolehlah apply nanti.

10 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. tak sabarnye nak tunggu kat cheras ni buka. takdelah jauh sgt nk pergi. hehe

    ReplyDelete
  2. Mudah untuk membeli..harga berpatutan..kualiti ok..best..

    ReplyDelete
  3. Untunglaaa org sana..Bila la IKEA nak buka kat KUANTAN ni pulak

    ReplyDelete
  4. btol, setiap negeri ade, bru syokkkk, kann ~ tp tkpe, sbar je menungguuuuu~ huhu...

    peluang pekerjaan tuuu, rebit2, hehee

    ReplyDelete
  5. i will b there...
    nak borong brg utk umah baru.
    pernah gi ikea subang tu, tapi jauh bebeno.
    umah kakak kat cheras, so, kita tunggu aje la akhir tahun :)

    ReplyDelete
  6. best la org cheras shopping kat ikea..:)

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال