Ranking Alexa azhafizah.com August 2015

Monday, August 31, 2015

Nampaknya Ranking Alexa azhafizah.com August 2015 ada peningkatan dalam rank  Malaysia dan penurunan dalam global rank. Kebiasaannya memang macam tu. Kalau satu naik, satu turun. Tak pernah dua² naik atau dua² turun. Takpelah, asalkan ada yang naik dan jangan menurun je. Rosak performance blog nanti.

Apapun usaha lagi untuk dapat yang terbaik.
ranking-alexa-azhafizahcom-august-2015

Januari 2015
Global Rank : 154, 886
Rank In Malaysia : 1, 433

February 2015
Global Rank : 211, 520
Rank In Malaysia :

March 2015
Global Rank : 314, 544
Rank In Malaysia :

April 2015
Global Rank : 451, 760
Rank In Malaysia : 5, 029

May 2015
Global Rank : 336, 288
Rank In Malaysia : 1, 724

June 2015
Global Rank : 272, 289
Rank In Malaysia : 2, 021

July 2015
Global Rank : 250, 493
Rank In Malaysia : 3, 144

August 2015
Global Rank : 298, 427
Rank In Malaysia : 2, 793

Check rank Blog >>www.alexa.com

7 comments

  1. Perghhh hebatlah kak fiza.. ena punya ranking, turun naik, turun naik.. kalau tak update entry sehari, naik mencanak2.. stress... dah la ena ni jenis malas nak update entry

    ReplyDelete
  2. Hihihi...tahniah tau...alololo PC punya alexa masig juta pangkalnya..sob...sob...

    ReplyDelete
  3. tahniah fiza.
    kipidap.
    aida segan nak tgh ranking ke hape ke.
    follower sejemput :) ha ha...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.