Nescafe Pandan


Mesti dah tengok iklan nescafe yang ada resepi nescafe pandan tu kan. Macam menarik je untuk di cuba. Sebelum terlupa, kita simpan dulu resepi. Nanti boleh buat bila² suka. Dah siap² print screen untuk dikongsikan bersama.

nescafe-pandan

1. Hiris 2 Helai Daun Pandan
nescafe-pandan

2. Rendam daun pandan ke dalam air panas.
nescafe-pandan

3.Tambahkan 1 sudu teh nescafe classic ke dalam mug
nescafe-pandan

4. Tambahkan 1 sudu teh gula
nescafe-pandan
   
5.Tambahkan 2 sudu teh krimer coffee mate
nescafe-pandan

6. Tambahkan air rendaman pandan
nescafe-pandan

Siap! 

nescafe-pandan

Senang je. Jangan lupa cuba. Terima kasih nescafe bagi resepi.

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. tak tgk lg iklan tuuu, hehe~ x perasan kot, ~ sedap ker, huuhuh..~ mcm rse sirap takk, , sbb sirap letak pandann >__< hahaha

    ReplyDelete
  2. bertambah wangi la aroma nescafe....
    aida tegar nescafe!!!! ketagih...

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال