Ayam Goreng Madu

Nasi dah masak tapi nak masak lauk ape ye? Semalam dah masak ikan. Hari ni masak ayam pulak. Tetiba rasa nak masak nasi ayam. Tapi bahan tak cukup. Nasi pulak dah masak. So kita masak ayam goreng madu je la. 

Ratah je pun sedap ni. Cara nak masak sama macam masak ayam nasi ayam tu. Boleh amek resepi ayam goreng madu dalam entry Resepi home made nasi ayam. Cukup senang dan cepat je masak kat dapur.

ayam-goreng-madu

Goreng dalam 5 ketul ayam. Yang lebih ratah je sedap. Kali ni tambah madu lebih sikit sebab memang motifnya nak buat ayam goreng madu. Bila dah rebus ayam dulu dalam sup dan goreng memang sedap sebab daging ayam lembut dan goreng sekejap je.

7 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال